Astrologi & Numerologi.

 

En gæsteartikel til Numerologisk Forum af Instant Life Flow

https://instagram.com/instant_life_flow?igshid=1imzbcvlb139h

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gennem 70’erne, 80’erne og 90’erne fik astrologien for alvor sit opsving. Alle ugeblade og aviser med respekt for sig selv havde en astrolog, som forudsagde dagens horoskop fordelt på de 12 stjernetegn. Tiden var indstillet til åbenbaring på den astrologiske front.

 

Numerologien har derimod i et mere stille og roligt tempo pulseret i et langt mere ukendt omfang de seneste 25-30 år

 

Hvor numerologien primært er læren om tal, som kan fortælle om din essens, din skæbne, din sjæl, dit livsformål samt din menneskelige udlevelse baseret udfra din fødselsdag samt dine navne, som udregnes i et numeroskop, så fortæller astrologien (stjernelære) om videnskaben fra himmellegemernes indvirkning på menneskelivet. For at få et indblik i, hvordan stjernerne påvirker dig og dit liv skal der laves et horoskop udfra din fødselsdato, tidspunkt og geografiske sted. Ens for både numerologi og astrolog, så kan begge former også udrede din grundlæggende personkarakterstik, dine feminine og maskuline karakterer, heraf også hvem du som stjernetegn og tal passer sammen med som partner, med meget mere!

 

 

Begge er kraftfulde redskaber til både, at se udenpå, bag om og trænge ind i forståelsen af de kræfter, der ligger og påvirker dit indre, men også udgør dit ydre. Både astrologien og numerologien beskæftiger sig med planeter og elementer, som er en afgørende universal kraft. I numerologien sætter vi dog tal på planeterne, ligesom din fødselsdato i tal udgør et element i astrologien. Således ser vi et fint samspil mellem de to udøvende former. Både astrologien og numerologien er gammel videnskab. De er ikke religioner eller tro, men et "redskab", du kan benytte dig af for at forstå nogle sammenhænge i dit liv. Du kan fx bruge dem, som en slags guidens til de begivenheder, der kommer til at udspille sig eller har udspillet sig i dit liv. Ved at opsøge en astrolog eller numerolog får du en givende indsigt i dig selv og dine handlingsmønstre. Du vil opdage dine energier og meget tydeligt blive bevidstgjort. Grundlæggende er det dog ikke nok til, at ændre din adfærd, hvis dette må være dit ønske. Ofte er det helt klassisk, at søge svar, selvhjælp eller professionel hjælp, når du er ked af det, står i livskriser og ved skilleveje.

 

Du undgår ikke de udfordringer, som livet indeholder. Ligesom mange andre mennesker oplever du måske modgang, som noget negativt, men ved at fokusere anderledes og bruge dine kræfter på at lede modgang til medgang, er der helt andre perspektiver i sigte. Større udfordringer i dit liv, er ofte starten eller muligheden for at du kan ændre livet i en ønsket retning. Men her er det samtidigt vigtigt, at forstå at du indeholder prima materie, som er fordelt på din sjæls energier (din fødselsdato) og disse energier står ikke til, at ændres. De er din sjæls blue print og det er dét, som du er kommet for og med. Derimod din krops energier (dine navne) den kan du ændre ved, ved at skifte energierne ud. Dine navne er du blevet tildelt af dine forældre eller forfædre udfra deres energier og følelser. Så professionel hjælp hos en coach, psykolog, clairvoyant, healer mf. kan hurtigt blive dyrt, hvis det er med formål at forstå dig selv, dit liv og ønsket om at arbejde med selvudvikling. For de redskaber du tildeles kan ikke ændre på dine prima materie. For at du kan skille dig af med de energier, som ikke bidrager til ønsket livsførelse og livsmønstre, er det eneste rigtige fra et numerologisk perspektiv at ændre sit navn. For når, du gør det, tildeles du de energier som matcher de prima materie din sjæl bærer.

Kosmiske hilsener,

Instant Life Flow

https://instagram.com/instant_life_flow?igshid=1imzbcvlb139h

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon

© NUMEROLOGISKFORUM.DK

  • Sort Facebook ikon
  • Black Instagram Icon