Søg
  • numerologiskforum.dk

EFFEKT AF NUMEROLOGISK NAVNESKIFTE?

Opdateret: 26. juni 2019

Af Ida Malelo, numerolog


Min overbevisning er, at du virkelig vil opleve en stor forskel. Nogen oplever det ret hurtig, for andre er effekten tydeligst efter 1/2 til 1 år, og senere.


Det afhænger selvfølgelig af om du du skifter alle dine navne og hvilke nye energier du skal lære at kende. Hvis du har fået nogle navne der matcher godt med din fødselsdato vil du mest sandsynlig kunne opleve at du har lettere ved at mærke hvad og hvor du vil med dit liv. Nogen oplever en dyb krise inden. Som om livet falder fuldstændig fra hinanden inden det tager form på en ny måde.


Allerede ved beslutningen om at skifte, starter en energetisk proces som gør at du både oplever livets skygger og livets mest lyse sider meget mere kraftigt.


Og ved skiftet skal det gerne være sådan at du oplever en lethed. Dermed ikke sagt at du ikke vil opleve processen som let. For en navneskifte process er på ingen måde en Happy go lucky og en 'kvik fix' vej. For at få plads til det nye skal det gamle ud, og det kan opleves velkendt - gammel frygt og sorg kan dukke op, tvivl om processen mon virker og en masse gammelt skidt og overbevisninger du måske nærmest har glemt at du havde/ var i engang, fra du du var barn og teenager fx. Og det er helt normalt. Og lige som det skal være. Hav tillid. Og vær taknemlig for at det kommer til overfladen for at tage afsked. Samtidig tager det tid at integrere det nye. Det skal have mulighed for at vise sig fra alle sine sider. Så det kan være ret overvældende og mere skræmmende, fordi det er ukendte sider. Så her handler det også om at at have et åbent og taknemlig sind. Har du fået indblik i hvad dine energier vil have dig til, og integrerer du mere af det i din dagligdag vil det også hjælpe processen betydelig.


22 visninger
 
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon

© NUMEROLOGISKFORUM.DK

  • Sort Facebook ikon
  • Black Instagram Icon