Søg
  • numerologiskforum.dk

NUMEROLOGISK NAVNEUDRENSNING - EN DETOX


På min numerologuddannelse hos Numerologerne, har de en rigtig fin måde at beskrive navnenes betydning for os.


Forestil dig, at dine navne bringer forskellige klange ind i dit numeroskop. Hvis disse klange ikke harmonerer, eller hvis de spiller falsk, så har man ikke lyst til at lytte til det endelige stykke musik. Tilsvarende kan du forestille dig, at tallene i din fødselsdato hører under en bestemt musikgenre. Hvis dit "navne-orkester" ikke spiller denne genre musik, så bliver musikstykket måske aldrig helt godt.


Når du skifter navn, skifter du dit orkester ud, så det støtter bedst muligt op om dig, din psyke og dit livspotentiale. Når du skifter navn kommer der en udfasningsproces af dit gamle orkester, og tilsvarende en indfasningsproces af dit nye orkester. Det betyder, at du i en periode bliver nødt til at høre på begge orkestre - og det kan larme, og lydene være højere inden orkestret takker af.


Det betyder, at de temaer, som du har kæmpet med i dit liv, pludselig kan blusse helt vildt op, være intense og overvældende. Det har det bestemt været for mig. Jeg har haft dage, hvor jeg uden åbenlys årsag har følt gammel smerte råbe op, og jeg har grædt og grædt og grædt en hel dag (hvilket ikke ligner mig, overhovedet). Det føles uoverskueligt, når man står midt i det. Men det hele sker for at give slip, og det kan der være en enorm trøst i at vide.


Det bedste du kan gøre for dig selv i en navneskifte proces er, at leve efter principperne i 'Loven Om Tiltrækning'. Det vil sige, at du skal sætte dig ind i dine nye energier, prøve at forestille dig hvad de kan, og hvad du gerne vil have at de skal gøre for dig, og hvordan kan du bruge dem? Det lyder måske lidt skørt, men tænk på det som at det du vander, det vokser. Af egen, og andre numerologers erfaring, så kommer der et skifte uanset om du selv arbejder for det, eller om du lader passivt stå til. Men arbejder du for det og med det, så kan du opleve det kraftigere og mere givtigt, ligesom det nye orkester også hurtigere vil lære at spille lige præcis dit stykke musik som du ønsker det skal.


En anden ting er accept. Acceptér at du nogle gange får det rigtig svært, at gammelt skidt råber op og viser dets grimme tænder - det går over. Du vil måske opleve store udsving af tilstande; en periode kan det gå så forbavsende let, alt lykkes og du føler glæde; næste periode kan være fyldt af tungsind, gammel smerte, træthed, udmattethed osv. Det der har været lagt låg på, springer frem i lys lue.


Tænk på processen, som en detox - ligesom man kan detoxe med kost.


Din numerolog vil kunne se hvilke områder, der formentlig kan blusse op under netop din udrensning.


Hvor længe varer den så - udrensningsprocessen?

Både styrke og varighed varierer fra person til person. Dog kan man generelt sige, at det tager ca. 2 år før det gamle numeroskop er renset helt ud, og at dit nye orkester spiller den bedste udgave at netop dit stykke musik. De første 3-6 måneder vil du opleve de største udsving af både op- og nedture, ligesom man også kan opleve tågetilstande, hvor man føler at man ikke rigtig kan vågne.


De to orkestre konkurrerer, blæser sig op og larmer i et virvar. Graden af udrensning afspejles også af hvor god man har været til at deale med de ting livet har budt en - har man lagt låg på, og det hele ulmer og venter på en eksplosion, eller har man undervejs taget hånd om de smerter, kriser og oplevelser man har været ude for? Ligger smerterne urørt, vil de helt sikkert vise sig stærke under en udrensning. MEN vid, at de kommer op for at blive lagt til hvile - arbejd med dem, og du vil opleve langt større fred med dine livssmerter på den anden side.


Et halvt års tid efter dit navneskifte vil du opleve, at det hele (endelig) stilner lidt af, konkurrencen mellem de to orkestre afdæmpes. Det betyder også, at der nu er plads til mere fordybelse. Det kan vise sig ved at du pludselig oplever dig selv i et fortidsrum af skjulte og dybere temaer fra fx din barndom. Er der noget der skal heles, bearbejdes? Noget der kalder på din kærlighed. Gør dig selv en kæmpe tjeneste og tag imod muligheden, hvis den byder sig. Du har her en helt unik chance for at hele dig selv på et dybt dybt plan.


Et års tid efter navneskifte og et halvt års tid frem kommer den nok mest stabile periode i udrensningen. I perioden fra halvandet år og frem til to år efter navneskiftet, oplever de fleste den dybeste udrensning. Udrensningen før det endelige karmiske slip (som det hedder), hvor det gamle orkester takker af, mens det nye har fundet sig endeligt tilrette, med lydjusteringer, forprøver osv.


Husk, et navneskifte er ikke en mirakelkur, hvorefter livet bliver gnidningsfrit og uden prøvelser. Det er en vej til større selvindsigt, renere vibrationer der i højere grad understøtter dig, bedre problemhåndtering, mindre drama, bedre selvsikkerhed, selvkærlighed, større power osv.

Du har styringen, du er orkestrets dirigent - det vil altså sige, at du kan få dem til at spille det smukkeste musik, men du kan også dirigere dem til at spille en værre omgang L***. Du har altså stadig magten til at trække energierne i begge retninger, i dårlig retning eller i god retning. Og det skal man være opmærksom på. Hold dit fokus rent.


Vand det, som du ønsker skal gro.


Numerologi er et redskab, som du kan bruge som genvej til din egen udvikling, til at gøre livet mere flowfyldt og lettere for dig selv. Når du er en bedre udgave af dig selv, er du mere værd for dig selv - og for dem du elsker, husk det! Vi er nogle gange, paradoksalt nok, mere villige til at foretage større ændringer, hvis vi gør det for dem vi elsker. Så du kan overveje om du er villig til at gøre det, hvis du ikke i første ombæring kan finde ind til at gøre det for dig selv.


Slutteligt vil jeg sige, at du bør få et skriv om dine nye energier fra din numerolog. Jeg fik det ikke selv, og det er jeg faktisk rigtig ked af, for det ville have hjulpet mig meget i mit personlige retningsskifte. Og det ville have givet mig noget konkret at glæde mig til, holde fast i og aktivt bevæge mig mod, både da udrensningen var sværest og generelt i processen. Overvej, om det blandt andet skal være et krav, når du vælger din numerolog.


På vegne af Numerologisk Forum


I al kærlighed,

Alexanndra

28 visninger
 
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon

© NUMEROLOGISKFORUM.DK

  • Sort Facebook ikon
  • Black Instagram Icon