Søg
  • numerologiskforum.dk

UNDERNUMEROSKOPER

Opdateret: 26. juni 2019Hvad er undernumeroskoper egentlig?


Nogle gange har jeg mest lyst til at bare sige, at det er noget pjat. Numerologien er meget enklere uden. Men efter min erfaring, så er det at ikke få det hele med. For der er efter min mening noget med de undernumeroskoper, som bare forklarer og beskriver rigtig meget.


Puslespillet gik op for mig, da jeg fik forståelsen for hvad det vil sige, at have rene undernumeroskoper. For når disse er kontrastfyldte i forhold til resten af vores numeroskop, får vi ofte oplevelsen af at navneskiftet ikke giver den ønskede forskel i vores liv.


Vi har to undernumeroskoper, et med vokalerne lagt sammen (fra vore navne), og et med konsonanterne lagt sammen. De bliver, som andre numeroskoper, lagt ind i det vi kalder en diamant - fordi det ligner en diamant.


Konsonaternes numeroskop forklarer hvordan andre ser os, både på kort og lang sigt. Hvordan vore medmennesker oplever os, og derfor også om de føler sig draget eller ikke draget af vores energier. Vi kan kalde det Personligheds-numeroskopet.


Vokalerne beskriver rigtig godt hvordan vi har det med os selv, og hvad vi bruger vores tid til. Det beskriver også hvad vi tiltrækker i vores liv, hvordan vores indre tilstand er, og om vores økonomi er i balance eller ubalance - både i dagligdagen og på den lange bane. Vi kan kalde det vores Livsstils-numeroskop.


Jeg har som sagt oplevet hvor meget det har haft betydning for mig, og det vil jeg gerne uddybe.

Jeg har skiftet navne hos 3 forskellige numerologer (fantastisk glad for alle 3).

Det er altid langt fra sikkert, at to forskellige numerologer vil vælge det samme numeroskop til netop dig. De vil hver især vælge et numeroskop på baggrund af deres erfaringer med de forskellige energier, og hvad de synes matcher din fødselsdag. Dog har jeg først mærket det vildeste ryk, lethed og flow i mit liv hidtil, da mine undernumeroskoper stod rene. Det var som om et rigtig tykt lag af forkerthed blev pillet af, og ret hurtig blev det meget nemmere at mærke mig selv og mine behov. Og som den vildeste bonus kunne jeg nu også udtrykke mine behov og det jeg mærkede, samtidig med at jeg oplevede den vildeste råstyrke og energi.


Jeg har svært ved at sidde stille uden at have gang i et eller andet, og har også gang i meget på én gang. Det føles rart, men jeg skal huske mig selv på at jeg ikke behøver at gøre alting selv. Jeg skal hellere koncentrere mig om det der giver mig mest energi, lykke og følelsen af forbundethed. Og alt dette kan jeg faktisk helt spot on læse i de energierne, der står i mit vokalnumeroskop, hvilket giver mig en bevidsthed om at jeg skal skabe en modpol, så jeg ikke overdriver de meget aktive energier, som jeg har med mig.


Jeg oplever også at både venner, familie, klienter etc har lettere for at connecte med mig, end de havde tidligere. Og omvendt. Blot for at nævne lidt.

Jeg vil elske at læse hvad du har af erfaring, nysgerrighed og oplevelse af undernumeroskoper. Skriv og læs med inde i forummet hvis du vil have mere.


Kærlighed, stjernestøv og glæde din vej,

Ida Malelo

48 visninger
 
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon

© NUMEROLOGISKFORUM.DK

  • Sort Facebook ikon
  • Black Instagram Icon